Έφυγε από τη ζωή ο Ιδρυτής της Sto, Fritz Stotmeister (94 ετών)

Έφυγε από τη ζωή ο Ιδρυτής της Sto, Fritz Stotmeister

Με μεγάλη θλίψη, ανακοινώθηκε από την οικογένεια Stotmeister ο θάνατος του Fritz Stotmeister (94 ετών) στις 21 Απριλίου 2022, του ιδρυτή και επίτιμου Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Sto.

Γεννημένος στην πόλη Villingen της Νότιας Γερμανίας το 1927, ο Fritz Stotmeister εργάστηκε στο εργοστάσιο ασβέστη του πατέρα του Wilhelm Stotmeister κάτω από την επωνυμία Cement- und Kalkwerk Weizen Stotmeister & Cie. Το 1954 ο Fritz Stotmeister έδειξε το επιχειρηματικό του ένστικτο βλέποντας την αναγγελία διαφήμισης για κάτοχο αδείας εκμετάλλευσης ενός νέου τύπου συνθετικού σοβά και πείθοντας τον πατέρα του να επενδύσουν σε αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι μέρος της ιστορίας της Sto.

Σε όλη του τη ζωή, Fritz Stotmeister έβαλε όλη του την ενέργεια, τις φιλοδοξίες, τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εταιρεία, στην υλοποίηση ιδεών και στην ανάπτυξη προηγμένων δομικών προϊόντων και συστημάτων.

Ο Fritz Stotmeister άφησε το στίγμα του στη εταιρία και στον παγκόσμιο κατασκευαστικό κλάδο πιθανό όσο κανένας άλλος. Υπό την ηγεσία του, η Sto εξελίχθηκε από μία τοπική βιοτεχνία σοβάδων και χρωμάτων σε κορυφαίο διεθνή όμιλο εταιρειών. Σήμερα, ο όμιλος Sto διαθέτει 50 θυγατρικές σε 38 χώρες σε όλα μήκη και πλάτη του κόσμου και απασχολεί πάνω από 5.700 άτομα. Η προσωπικότητά του Fritz Stotmeister συνεχίζει να διαμορφώνει τις αξίες της εταιρείας μέχρι σήμερα. Η προσωπική αλληλεπίδραση και η συνεργασία που βασίζονται στην αλληλοβοήθεια, τον αμοιβαίο σεβασμό και την πειθαρχία ήταν ιδανικά, που θεμελιώθηκαν μέσα από την ίδια την προσωπικότητά του οραματιστή Fritz Stotmeister. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε ένα εξαιρετικό εταιρικό κλίμα στο οποίο πελάτες και εργαζόμενοι συνεχίζουν σήμερα να νιώθουν μέρος της «οικογένειας Sto».

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ανακοίνωση.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved